Weinig mannen willen blote Britt en Amanda Krabbé zien

Eind vorig jaar trokken achtereenvolgens Britt Dekker, Amanda Krabbé en Stacey Rookhuizen hun kleren uit in Playboy. Maar de verkopen vielen tegen. 

Dat zegt hoofdredacteur Jan Heemskerk in het AD. „Het aantal verkochte exemplaren met Britt en Amanda viel achteraf een beetje tegen. De tijd dat we gigantische stapels bladen verkochten als daar een blote vrouwelijke ster in stond, is kennelijk voorgoed voorbij. Een bekend lijf op de cover is geen garantie meer voor succes. Je zou zelfs kunnen zeggen dat er momenteel in onze branche sprake is van enige 'celebrity-inflatie'.” Stacey Rookhuizen (foto) hoort bij de uitzonderingen. 

Linda de Mol

Volgens Heemskerk zijn adverteerders alleen nog bereid te investeren als A-sterren uit de kleren gaan. En Linda de Mol of Wendy van Dijk staan nu eenmaal niet te dringen om helemaal bloot in een blad te staan. Daarom wordt Playboy een beetje voorzichtiger als het om de B-sterren gaat. „Bij twijfels aan onze kant en terughoudendheid of aarzeling van investeerders, gaan we niet met een BN'er in zee. Hoe graag zij ook wil.”

Christina Curry

Playboy is wel in onderhandeling met Christina Curry, de 21-jarige dochter van Patricia Paay en Adam Curry. Heemskerk: „Doel is om het mei-nummer met haar uit te brengen, maar dat gebeurt alleen als we de financiën rond krijgen. Oftewel, of Christina onze kassa laat rinkelen. Doet ze dat niet, dan gaat het feest niet door.”

Meer over:

Reageren