Wel of geen wildcard voor Harry?

De liveshows beginnen pas deze vrijdag, maar de 78-jarige kandidaat Harry (die afgelopen vrijdag door jurylid Angela Groothuizen naar huis werd gestuurd) is nu al uitgegroeid tot dé publiekslieveling van X-factor.

Presentatoren Martijn Krabbé en Wendy van Dijk vinden ook dat 'hun' Harry een wildcard moet krijgen voor de liveshows van X-Factor. De productie van het amusementsprogramma schijnt over het voorstel na te denken, maar de andere juryleden zijn minder positief.

Publiekslieveling
Eric van Thijn, die de groepen onder zijn hoede heeft genomen, ziet Harry als een dertiende finalist in ieder geval niet zitten: "Als presentatoren moeten Martijn en Wendy daar eigenlijk niks over roepen", zei hij in De Telegraaf. "Als Harry terug kan komen via een wildcard, ja, dan heb ik er ook nog wel één te vergeven. Ik had Harry doorgelaten als ik Angela was. Ik denk wel dat hij de publiekslieveling is."

Onrechtvaardig
Zelfs Angela Groothuizen, die de 26+-plussers begeleidt, is niet enthousiast. "RTL wil graag een wildcard. Die zomaar aan Harry geven vind ik onrechtvaardig voor andere afvallers. We gaan Harry nog wel terugzien. Als ik omroep MAX was, zou ik deze vitale 78-jarige onmiddellijk een entertainmentprogramma aanbieden."

Eerder optreden van Harry:

Extra
- Hier vind je alles over X-Factor.
- Morgen op Televizier.nl: exclusieve interviews met de finalisten.

Praat mee
Vind jij dat Harry een wildcard moet krijgen?

Reageren