Welke housewife gaat trouwen?

Trouwen: doen ze het of doen ze het niet? En vooral: wie stappen er samen in het huwelijksbootje? Dat is de grote vraag aan het einde van het vijfde seizoen van Desperate housewives.

Volgens Michael Aussiello van EW houdt Marc Cherry, het brein achter Desperate housewives (DH), vooralsnog zijn lippen over de tortelduifjes in kwestie nog stijf op elkaar. Toch lijkt de Amerikaanse tv-recensent wel een idee te hebben om wie het gaat.

Balans
Ook wij wagen een poging om de huwelijksbalans op te maken. Welk DH-koppel maakt volgens ons de meeste kans om in het nieuwe seizoen als getrouwd stel terug te keren naar Wisteria Lane?

SUSAN EN MIKE

Waarom wel?
We kunnen geen goede reden bedenken. Marc Cherry ervan houdt ervan om verrassend uit de hoek te komen: een verloving tussen enerzijds Susan en Jackson en anderzijds Mike en Katherine ligt teveel voor de hand. Nee, dan Mike en Susan die er alsnog tussenuit knijpen om elkaar (voor de tweede keer) eeuwige trouw te beloven.
Waarom niet? Het is geen geheim dat een gelukkig huwelijk in series en soaps nooit een lang leven beschoren is. Aangezien DH nog wel een seizoen of twee te gaan heeft, zou de reünie tussen Mike en Susan te snel plaatsvinden.

SUSAN EN JACKSON

Waarom wel?
Jackson keert aan het einde van dit seizoen terug uit Siberië. De immense kou in dat gebied heeft hem ervan overtuigd dat zijn liefde voor Susan eeuwig is. Daarom gaat hij meteen op zijn knieën als hij haar weer ziet.
Waarom niet? Gaaaaap. Deze ontwikkeling zou je op je sloffen kunnen zien aankomen en dat is zeker niet des Marc Cherry's.

MIKE EN KATHERINE

Waarom wel?
Dana Delaney, die Katherine in DH speelt, heeft in een interview met EW.com onthuld dat er "een romantisch hoogtepunt" voor Mike en Katherine in het verschiet ligt. Wat zou dat nou kunnen zijn?
Waarom niet? Net zoals bij Susan en Jackson het geval is: te voorspelbaar. En een promo laat zien dat MJ (het zoontje van Mike en Susan) een huwelijk tussen zijn vader en Katherine níet ziet zitten. En dan drukken we ons nog zacht uit.

BREE EN KARL

Waarom wel?
Karl vertegenwoordigt Bree bij haar scheiding van Orson. En daarbij lopen de emoties vaak hoog op. Zou bij Karl en Bree dit tot meer kunnen leiden? Een relatie met Karl zou sowieso een felle ruzie met Susan tot gevolg hebben.
Waarom niet? Hoewel Bree erom bekendstaat moeilijk alleen te kunnen zijn en we haar er op zich best voor aanzien snel in een nieuwe relatie te willen stappen, zou dit niet echt een originele twist zijn. Want een vrouw die voor haar echtscheidingsadvocaat valt, waar hebben we dat eerder gezien? (Charlotte en Harry in Sex and the city)?

Extra:
-->
Alles over deze serie vind je op de Populaire TV-pagina van: Desperate housewives.
--> Meer nationaal en internationaal TV Nieuws vind je hier: Artikelen.
--> Praat ook mee op het Desperate housewives-Forum!

Genoeg speculaties van onze kant! Wij zijn benieuwd naar jullie mening. Wie gaan er volgens jullie trouwen?

Reageren