Welke Lost-ster keert niet terug?

In januari gaat in de VS het zesde en laatste (!) seizoen van de spannende sciencefictionserie Lost van start. Gezien de spannende cliffhanger van seizoen vijf (Juliet bracht een atoombom tot ontploffing waarmee mogelijk de hele geschiedenis van het eiland wordt herschreven), kan straks alles anders zijn.

Want als vlucht Oceanic815 nooit is neergestort op het eiland, zijn de passagiers allemaal nog in leven. De kans is dus groot dat we straks een aantal personages, die eerder in Lost om het leven kwamen, in een bepaalde vorm terugzien.

Castleden
Toch zal niet iedereen in het zesde seizoen van de partij zijn. De makers hebben laten dat vrijwel alle oude castleden aan een of meer afleveringen hebben meegewerkt.

Afgewezen
Maar er is één naam die het aanbod om voor korte tijd terug te komen in de serie heeft afgewezen. Om wie het hier gaat, wil zender ABC natuurlijk nog niet zeggen, maar in Amerika loopt de geruchtenmachine inmiddels op volle sterkte.

IMDB
Alle namen komen wel een keer voorbij, maar wat ons vooral opvalt, is dat er op de site IMDB.com niet één, maar drie 'Losties' zijn die dit jaar geen opnames voor Lost hebben gehad: Harold Perrineau (Michael), Michael David Kelley (Walt) en Dominic Monaghan (Charlie).

Walt
Wie van de drie personages het nou is? Tja, het blijft afwachten, maar wij zetten ons geld in op Walt. Dat was nog maar een jongetje in het eerste seizoen en de acteur die hem speelt is inmiddels een volwassen vent. Dat valt moeilijk aan de kijker te verkopen. Alhoewel, het is natuurlijk wel Lost, waarin alles mogelijk is. Wordt vervolgd dus!

Reageren