Wendy van Dijk terug als Ushi?

Wendy van Dijk gaat mogelijk weer aan de slag met typetjes! SBS Shownieuws meldt dat de presentatrice weer in de huid van de domme Japanse journaliste Ushi kruipt.

Ushi keert niet terug in Ushi & van Dijk, maar in een nieuw programma, zo luidt het verhaal. We hebben Ushi leren kennen als een onherkenbaar verklede Wendy van Dijk, die een journaliste van een Japans tv-station speelt.

Domme vragen
In die hoedanigheid interviewt ze nietsvermoedende beroemdheden en probeert hen met domme of gekke vragen opvallende antwoorden te ontlokken.

Onherkenbaar bekend
Deze rol is eigenlijk uitgewerkt, omdat de meeste Nederlanders inmiddels wel weten dat 'Ushi' een typetje van Wendy is. Hoe de 'nieuwe Ushi' eruit gaat zien, is dan ook niet helemaal duidelijk.

Televizier-Ring
Afgelopen oktober kroop Wendy voor het eerst sinds lange tijd weer in de huid van haar Japanse altergo. Dit deed ze tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala, waar ze op geheel Ushi-achtige wijze kennis maakte met de genomineerden van dat jaar (winnaar Mooi! Weer de Leeuw, Gooische vrouwen en Op zoek naar Evita).

Big Momma
Vorig jaar zomer probeerde Wendy met een nieuw typetje terug te komen: Big Momma. Dat plan werd geschrapt toen het uitlekte en Wendy's 'dekmantel' dus bekend werd. Niet lang daarna ging Wendy aan de slag met Million dollar wedding, dat flopte.

Hieronder een fragmentje van Ushi.

Reageren