Wendy van Dijk zwanger van RTL-Baas

Het 'grote nieuws' waar RTL Boulevard gisteren dinsdagavond naar buiten zou komen blijkt de zwangerschap van Wendy van Dijk te zijn. De presentatrice van onder meer X-Factor verwacht samen met haar partner (en RTL 4-directeur) Erland Galjaard een kindje.

Dat vertelde Wendy (38) in een openhartig interview met RTL Boulevard. Ze is momenteel drie maanden zwanger. Het is de tweede keer dat de presentatrice een kindje verwacht van Erland. Eerder dit jaar, midden in de opnames van X-Factor, ging het met een eerdere zwangerschap mis. Wendy kreeg vlak voor de uitzending van de tweede liveshow een miskraam.

Kotsmisselijk
Gelukkig loopt deze zwangerschap tot nu toe voorspoedig, al voelde de presentatrice zich in het begin behoorlijk beroerd. "Ik dacht: dat is ontzwangeren, jeetje hé, ik was zeven weken kotsmisselijk. We waren op vakantie", aldus Wendy.

Ze gaat verder: "Ik dacht dat het door de bergen kwam, of dat ik wagenziek was. Ik heb zelfs een paar keer tegen Erland gezegd: het is precies als toen ik zwanger was. Uiteindelijk zei mijn moeder: 'Je hebt ook een buikje'."

Uitbreiding
Wendy heeft al een kind, zoontje Sem (6), uit haar eerdere relatie met zanger Xander de Buisonjé. Ook Erland is al vader van twee dochters. Met deze nieuw spruit op komst is de uitbreiding van hun gezinnetje straks compleet.

Reageren