Wereldpers geschokt over kannibalenstunt Dennis en Valerio

20 december 2011 15:29 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Dennis en Valerio gaan in hun nieuwe wetenschappelijke programma Proefkonijnen een stukje van elkaar proeven. Die actie heeft ook de aandacht getrokken van de complete wereldpers en de commentaren zijn niet mals.

Hier was het aantal reacties op de actie van Dennis en Valerio al overweldigend, maar de inhoud nog redelijk gematigd. Wij zijn wel wat gewend van BNN. Dat geldt niet voor sommige andere landen.Vooral de Engelsen zijn zwaar geschokt over het de Nederlandse kannibalen.

Overbevolking
‘In the worst possible taste: Sick TV stunt features presenters eating EACH OTHER‘ kopt
de Britse tabloid The Daily Mail. De krant vindt dat het Dennis en Valerio aan goede smaak ontbreekt en noemt het een zieke stunt. En de reageerders op de site van The Daily Mail zijn het overwegend eens met de krant. Ze vrezen dat dit wel eens het begin van het einde kan zijn van de beschaving in Europa en dat wij Nederlanders compleet gek zijn geworden. Enkele lezers zien een lichtpunt: 'Misschien is dit een goede oplossing voor de overbevolking.'

Misselijk
Ook de Amerikaanse pers zien de lol er niet van in. Dennis Storm gaf een interview aan de grote zender ABC News waar een commentator het beschouwd als het meest misselijkmakende idee van de dag.

Meer over