Wereldrecordpoging tv-kijken op Amsterdam Centraal Station

Vandaag is de dag van de waarheid voor vijf tv-kijkers. Ze zullen proberen om minimaal drieënhalve dag televisie te kijken, zonder in slaap te vallen!

In een speciaal ingericht glazen huis op Amsterdam CS zijn twintigers Wouter, Tanya, Jeremy, Kristie en Aytac opgesloten om hun grote doel te bereiken.

87 uur +

Het wereldrecord staat op dit moment op 87 uur. Een pittige kluif dus, voor de diehards. De winnaar of winnaars worden beloond met een Samsung Curved UHD TV.

Dat moet lukken

Tanya denkt het wel vol te kunnen houden: “Dit is een once-in-a-lifetime opportunity. Tijdens de ontgroening van mijn rechtenstudie ben ik wel eens 48 uur opgebleven, dus dit houd ik ook wel vol." Ook Jeremy en Wouter zien het wel zitten.

Verjaardagscadeautje

Kristie en Aytac zijn een samenwonend stel. Zij zien ook mogelijkheden in deze recordpoging “We zijn een hecht team. Aytac is op 11 mei jarig en ik zou hem graag een Samsung Curved UHD TV cadeau doen”, aldus Kristie. “Het is natuurlijk nog mooier als we een TV voor de woonkamer en slaapkamer winnen”, voegt Aytac nog toe.

De vijf televisieliefhebbers zitten vanaf vandaag opgesloten en kunnen worden bekeken door alle voorbijgangers op Amsterdam Centraal.

Radio-dj Giel Beelen probeert deze week ook een werelrecord neer te zetten. Hij moet meer dan 190 uur non-stop radio maken, om het wereldrecord te verbreken.

Meer over:

Reageren