Wesley doet mee aan show Yolanthe

Wesley Sneijder loopt niet bepaald de deur plat bij spelshows op tv, maar voor zijn eigen vrouw maakt hij een uitzondering. Zondag zal de profvoetballer te zien zijn in de finale van het door Yolanthe gepresenteerde Tros-programma Het perfecte plaatje.

Samen met Royston Drenthe, Richard Witschge, Dries Mertens en Jack van Gelder kiest Wesley zondag 'de perfecte vrouw', die Het perfecte plaatje compleet moet maken.

Kanshebbers
De voetbalfanaten krijgen een top 10 van 'perfecte vrouwen' te zien, die zij vervolgens kunnen ranken. Kanshebbers in deze categorie zijn o.a. prinses Máxima, Doutzen Kroes, Anna Drijver en Sylvie van der Vaart.

Perfect plaatje
De afgelopen weken kreeg 'het perfecte plaatje' langzaam maar zeker invulling. Zo werd de familie Borsato verkozen tot 'perfecte buren', Sophie Hilbrand als 'perfecte vriend' en is eigen baas zijn volgens Nederland de perfecte baan. De Audi A8 blijkt de 'perfecte auto', een villa in een buitenwijk is het 'perfecte huis' en reizen ziet men als de 'perfecte vrijetijdsbesteding'. Arie Boomsma mag zich het 'perfecte kind' noemen en Jan Kooijman werd vorige week verkozen tot 'perfecte man'.

Yolanthe
Of Yolanthe zelf ook kans maakt op de titel 'perfecte vrouw', moet zondag blijken. De Tros laat wel doorschemeren dat dat het geval is.

Reageren