Wethouder wil Matthijs van Nieuwkerk kaalscheren

Zien we Matthijs van Nieuwkerk binnenkort kaal op tv? Als het aan ADO Den Haag ligt wel. De DWDD-presentator beloofde in 2008 tijdens het programma Holland Sport zijn haar af te scheren als voetbalclub ADO Den Haag binnen vijf jaar in de top van de eredivisie zou eindigen.

En dat lijkt nu te gaan gebeuren. De Haagse wethouder Karsten Klein (Sport) wil Matthijs dan ook "hoogstpersoonlijk kaalscheren op de middenstip van het Kyocera Stadion", zo meldde hij aan het ANP. Hij gaat ervan uit dat de voormalige Holland Sport-presentator zijn belofte nakomt. Klein: "Ik neem aan dat Matthijs een man van zijn woord is."

ADO-legioen

Met nog maar zes wedstrijden te gaan en de huidige vijfde plek van ADO in de eredivisie kan het bijna niet meer misgaan voor de Haagse club, wat zou betekenen dat de Vara-presentator in mei zijn hoofd zou moeten kaalscheren.

Het 'slachtoffer' zelf heeft overigens nog niet op dit nieuws gereageerd, maar als het aan Klein ligt komt daar deze week verandering in. "Ik zal contact met hem zoeken om te vragen of hij de belofte wil inlossen ten overstaan van het ADO-legioen."

Reageren