Whitney Houston: livestream uitvaart, TV Show herhaalt interview

17 februari 2012 12:04 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De uitvaart van Whitney Houston zal morgen live te zien zijn via internet. Aanstaande zondag herhaalt de TROS een interview dat Ivo Niehe ooit met Whitney Houston had in de TV Show.

Whitney Houston overleed afgelopen zaterdag op 48-jarige leeftijd. Haar ontzielde lichaam werd aangetroffen in de badkuip van haar hotelkamer in het Beverly Hilton in Los Angeles.

Medische problemen
De exacte doodsoorzaak is nog onbekend. Wel is inmiddels naar buiten gekomen dat enkele weken voor haar dood door een arts is vastgesteld dat Houston gezondheidsproblemen had. De plastisch chirurg die zij bezocht deed een standaard long-, lever- en hartonderzoek. Daarbij stelde hij vast dat niet alles OK was.

Uitvaart
De uitvaart van de zangeres zal plaatsvinden in New Hope Baptist Church in Newark en live worden uitgezonden via internet. Persbureau AP zal de livestream voor haar rekening nemen. 

Interview TV Show
Aanstaande zondag zal tijdens de TV Show een interview van Ivo Niehe met Whitney Houston opnieuw worden uitgezonden. Het interview vond plaats via een satellietverbinding en werd oorspronkelijk uitgezonden op 11 januari 1991. Onderwerpen die tijdens de zes-en-een-halve minuut ter sprake kwamen waren o.a. het plotselinge succes, haar geloof en Whitney Houstons verlangen naar kinderen.

Lees ook:
Whitney Houston overleden + reacties
Uitslag autopsie laat op zich wachten  
Waylon praat over Whitney Houston in DWDD

Meer over