Wicker Park

Op het eerste gezicht lijkt er niets mis met de jonge fotograaf Matthew (Josh Hartnett), maar hij is door een diep dal gegaan. Twee jaar geleden heeft hij de liefde van zijn leven voor de laatste keer gezien.

Sindsdien is zij spoorloos verdwenen. Ondanks het feit dat hij zijn leven weer heeft opgepakt, heeft hij het voorval nog niet uit zijn hoofd kunnen zetten. Als hij op een dag denkt zijn vriendin weer te hebben gezien in een bar, gaat hij op onderzoek uit. De zoektocht wordt een obsessie en Matthew komt steeds dieper in de problemen.

Flashbacks
De psychologische thriller Wicker Park is de Amerikaanse remake van de Franse thriller L'Appartement uit 1996 waarin Vincent Cassel de hoofdrol vertolkte. Het ingewikkelde verhaal wordt verteld in flashbacks en telkens vanuit een ander perspectief.

Paul Walker
Hoofdrolspeler Josh Hartnett is vooral bekend van zijn rollen in The Faculty (1998), Pearl Harbor (2001) en Black Hawk Down (2001). Hartnett verving Paul Walker (Joy Ride, Timeline) die zich terugtrok om de film 2 Fast, 2 Furious (2003) te maken.

Reageren