Wie gaan Ugly Betty verlaten?

Volgens bronnen heeft een van de vaste castleden, die al sinds het eerste seizoen in Ugly Betty te zien is, gevraagd om de serie te mogen verlaten. De producenten zijn nu van plan om haar aan het eind van dit seizoen uit de serie te schrijven.

Het zou gaan om Ashley Jensen, die Betty's bondgenoot Christina McKinney speelt. In het vierde seizoen, dat komende herfst wordt uitgezonden in de VS, is Ashley waarschijnlijk niet meer te zien.

Raadsel
Hoe ze de serie gaat verlaten is nog een groot raadsel, maar in Ugly Betty is alles mogelijk. Het zal ons dus niets verbazen als ze op de vlucht slaat met de door haar gebaarde baby van Wilhelmina Slater.

En ook nog...
Maar dat is nog niet alles: er schijnt nóg een van de acteurs te verdwijnen. Het gaat om iemand die pas net in de serie zit en die in Nederland nog niet te zien is geweest. Wie het is en wat voor rol ze speelt, verklappen we dus nog even niet. Maar zoals het er nu naar uitziet, wordt het akelig rustig op de set van Ugly Betty.

Wat denken jullie? Zullen er nog nieuwe personages aan de cast worden toegevoegd? En wat vinden jullie ervan dat Ashley Jensen vertrekt?

Reageren