Wie gaat House verlaten?

In Amerika gonsde het al tijden van de geruchten: welk castlid zou House gaan verlaten? Dat het ging gebeuren stond vast, maar over wíe zijn witte doktersjas voorgoed aan de wilgen ging hangen, waren de meningen verdeeld. Afgelopen maandag was het zover en nam een van de House-sterren (voorgoed?) afscheid...

Fans van Hugh Laurie kunnen opgelucht ademhalen: het is niet de titelheld zelf. De (anti)held blijft nog wel even bij het Princeton Hospital in New Jersey. Het castlid dat House voor onbepaalde tijd verlaat, is niemand minder dan Cameron (Jennifer Morrison).

Onduidelijkheden
Slecht nieuws dus voor de blonde dokter en haar collega annex geliefde Robert Chase (Jesse Spencer). Wat er in de toekomst met Cameron gebeurt is overigens niet helemaal duidelijk. Het goede nieuws is dat Jennifer door de makers nog steeds als een vast House-gezicht wordt beschouwd. Het slechte nieuws is dat niemand weet of en wanneer Cameron terugkomt.

Opnameschema
Zelfs Jennifer Morrison zelf heeft geen idee of haar personage ooit nog het Princeton binnen zal lopen. "De schrijvers lopen amper voor op het opnameschema - slechts een paar afleveringen - en over de toekomst van Cameron blijven ze vaag, ook naar mij toe."

http://www.televizier.nl/download.php/download_document/110306/5a9b8d198d5d83cbf84cf7b8722bfd23/article_flash
Dokters Cameron (r.) en Chase.

Twijfel
Ze gaat verder: "David (Shore, de schrijver en producer, red.) heeft altijd een heel plan voor de personages en hij twijfelt momenteel over waar Cameron nu hoort te zijn. Als dat in het ziekenhuis is, komt ze terug. Maar omdat - voor zover ik dat kan beoordelen - zij dat nog niet weten, kan ik er al helemaal niets concreets over zeggen."

Wordt vervolgd dus!

Reageren