Wie is de beste soapie?

Stem mee in de allereerste Televizier Soap Verkiezing. Wie is volgens jullie het beste soappersonage van het tv-seizoen 2012/2013?

Wie wordt de beste soapie van dit tv-seizoen? 

Dagelijks trekken soaps als Goede Tijden Slechte Tijden en SpangaS miljoenen kijkers, daarom leek het Televizier de hoogste tijd voor de eerste soapverkiezing aller tijden. Je kunt stemmen in categorieën als 'grootste goedzak', 'soapie you love to hate' en 'leukste bitch'. 

Nominaties

In de Televizier Soap Verkiezing draait het niet om het uiterlijk of de populariteit van soapacteurs, maar om de soappersonages die zij hebben neergezet en de gebeurtenissen die zij het afgelopen seizoen hebben meegemaakt. We hebben achttien personages uit de drie Nederlandse soaps (GTST, Malaika en SpangaS) geselecteerd. En staat jouw soap-held of heldin er niet tussen? Dan kan je zelf nog – via een vrij invulveld – een soapacteur invullen.

Soap-prijzen

En er is natuurlijk ook wat te winnen! Deelnemers maken kans op (5x) 2 kaarten voor het GTST Live-event op zaterdag 24 augustus. En één deelnemer gaat zelf meemaken hoe het is om in een soap te spelen: Hij of zij wint een figurantenrol in SpangaS.

Stemmen kan tot dinsdag 25 juni 12.00 uur. De bekendmaking vindt plaats op 1 juli - in de cliffweek van GTST - in RTL Boulevard.

Reageren