Wie is de Mol?

Ook dit jaar storten weer tien Bekende Nederlanders zich in het grote avontuur dat Wie is de Mol? heet. Er worden groepsopdrachten gespeeld, mollenboekjes bijgehouden, verdragen gesloten én geld verdiend. Maar het allerbelangrijkste: de kandidaten zoeken uit wie de Mol in hun midden is.

Wat dit spel zo leuk maakt? Dat je als kijker het gevoel hebt dat je zelf één van de kandidaten bent. Wie is te vertrouwen en wie niet? Zodra je denkt dat je eindelijk weet wie de Mol is, word je verrast door een verdachte actie van een ander groepslid.

Zelfs van de Mol-dagboeken op de site word je niet veel wijzer. En dan is er de finale: dan wordt bekend wie ons al die weken voor de gek heeft gehouden. Is het Dennis, Froukje, Paula, Viviënne, Hans, Sebastiaan, Rick, Anniek, Vera of Jon? Ook al is het grootste deel tegen die tijd al afgevallen, bij [i[Wie is de Mol?[/i] is niets zeker.

Bovendien kijk ik alweer uit naar het moment waarop we alle Mollenstreken te zien krijgen. Welke vreemde, originele en diepzinnige 'hints' ik zelf ook bedacht had: er klopt he-le-maal niks van. Terwijl je wordt overladen met mollenstreken denk je: 'Hoe heb ik dit over het hoofd kunnen zien?'

Hoe dan ook: Wie is de Mol? is en blijft een topprogramma! Heb jij een aanwijzing gevonden of wil je echt alles weten over het programma? Ga dan naar het forum en speculeer mee!

Meer over: