Wie is de Mol? in Japan?

Hot nieuws: speelt de nieuwe editie van Wie is de Mol? (volgend jaar januari weer te zien bij de AVRO) zich deels af in Japan? Het lijkt er wel op, maar de omroep houdt voorlopig de lippen nog stijf op elkaar...

Een rondreizend Nederlands stel spotte op een Japans vliegveld Wie is de mol?-presentator Pieter Jan Hagens. Op zich niet zo gek, ware het niet dat hij zich in een groep BN'ers bevond, onder wie Frits Sissing.

Wachten tot december
Dan gaat er bij menig Mol-fan meteen een belletje rinkelen. De persdienst van de AVRO werd vandaag platgebeld door journalisten, maar deze houdt wijselijk haar mond. Een woordvoerder: "Je bent niet de eerste en waarschijnlijk ook niet de laatste die ons hierover belt, maar helaas, ik kan hier helaas niets over zeggen. Je zult tot december moeten wachten."

Verdacht
Daar moeten we het - voorlopig - dus mee doen. Op de redactie zijn de meesten het erover eens dat zo'n groepje BN'ers bij elkaar op een vliegveld in Japan toch wel erg verdacht is.

Mollenstreek
Of hebben we hier met een bewuste actie te maken en was dit gewoon de allereerste Mollenstreek van het nieuwe seizoen? We hebben het hier natuurlijk wel over Wie is de mol? Wat denken jullie?

Reageren