Wie is de Mol? - Marit van Bohemen vliegt er uit

3 februari 2012 08:13 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Vorige week hoefde niemand te vertrekken uit Wie is de Mol?, maar werd wel de pot geleegd. Gisteravond was Marit van Bohemen de afvaller.

"Een rood scherm, nu, op dit punt? Ik schrok er echt van, ook al zag je dat misschien niet direct aan mij", schrijft afvaller Marit van Bohemen in haar Wie is de Mol?-dagboek. Ze mocht wel nog samen met de rest van de complotdenkers vertrekken uit het ijzige IJsland om nog heel even in van de zon te genieten. Maar donderdagavond strandde Marit, aan het einde van aflevering 5, alsnog. 

Als een havik
"In het warme Spanje, had ik de draad weer opgepakt. Als een havik hield ik de mol in de gaten. Ik werd per dag zekerder van mijn zaak. Jammer dat ik niet begrepen had dat in het Westerndorp het doden van je tegenstander automatisch inhield dat het spel afgelopen was", schrijft Marit. 

Opluchting
"Het was heel bizar om het spel te verlaten. Een beetje triest ook wel. Alsof je opeens aan de gerafelde achterkant van een waanzinnig decor beland bent."

"Toch was er ook opluchting. Ik wil namelijk heel erg graag naar mijn gezin. Wat heb ik hen gemist! En ik zie uit naar de finale. Eindelijk open met elkaar kunnen praten en lachen om wie wat deed en waarom, zonder dubbele agenda of argusogen."

Dagboek
Hoe goed Marit ook haar best deed, het mocht niet baten. Gisteravond was zij de afvaller van aflevering 5 van Wie is de Mol? 2012. Meer lezen van Marit? Haar dagboek staat hier. 

Kijkcijfer
Met aflevering 5 deed Wie is de Mol? donderdagavond weer goede zaken. Ruim 1,6 miljoen kijkers zaten aan de buis gekluisterd. 

Lees ook ons interview met presentator Art Rooijakkers of over de aflevering van vorige week.


Meer over