Wie is de Mol?, The Voice of Holland en Ali B. genomineerd voor Gouden Televizier-Ring

Wie is de Mol?, The Voice of Holland en Ali B. op Volle Toeren zijn de drie programma's die dit jaar kans maken op de Gouden Televizier-Ring. 

Wie is de Mol?

Art Rooijakkers: "We zijn blij. Er was zo druk campagne gevoerd door andere programma's dat we het echt niet wisten. Wij zenden namelijk niet uit. Ik ben alle fans dus heel dankbaar en ik ga nu aan de champagne."

The Voice

Martijn Krabbé van The Voice of Holland: "Yeahhh! Ook wij gaan aan de champagne."

Ali B. op Volle Toeren

Ali B. : "Wow! Zei je Ali B op Volle Toeren? Wow, wow wow." Ali kreeg in de studio van DWDD meteen een hele dikke knuffel van Mathhijs van Nieuwskerk. Hij had nog wel een sneer in huis voor de presentatoren van RTL Boulevard: "Jullie doen wel een beetje arrogant over mijn campagne, Dit is heel vet. Wel gek dat een Marrokkaan wint van een politieprogramma."

Net niet

Erica Terpstra was niet al te teleurgesteld dat Erica op Reis het net niet haalde: "De nummer 5 worden is al een hele prestatie. En ik wens de drie genomineerden heel veel succes. Dat er zo veel lieve mensen op me gestemd hebben vind ik al een hele prestatie."

Victor Reinier liet wel blijken het behoorlijk jammer te vinden dat Flikken Maastricht niet tot de genomineerden behoort: "We maken dit al zeven jaar lang, dus dit is wel een teleurstelling."

Reageren