Wie is hypnotiseur Peter Powers?

Hypnotiseur Peter Powers is al jaren een begrip in zijn geboorteland Groot-Brittannië en in Australië, waar hij tegenwoordig woont. Nu komt hij naar Nederland met zijn - op z'n zachtst gezegd - opvallende show.

Peter houdt er namelijk nogal van om mensen op een brute manier in het ootje te nemen door ze dingen te laten doen die ze bij hun volle verstand niet eens zouden overwegen. Om het nog een graadje erger te maken: het gaat hier niet om vrijwilligers.

Slachtoffers
De slachtoffers in kwestie hebben er geen idee van dat hun een hypnose te wachten staat. Ze zijn opgegeven door hun liefhebbende familie en 'vrienden'. Daarom kan het zomaar dat een NAC-supporter van de harde kern onder hypnose hardcorefan is van Willem II. Zijn vrienden lachen zich rot wanneer hij ineens vol overgave het clublied van de Tilburgers meezingt.

Hypnose
Peter Powers hypnotiseert ook hele groepen die hij alles kan laten doen waar hij maar zin in heeft. En zo zal een tweetal mensen zich kapot generen wanneer ze zichzelf vanavond terugzien terwijl ze denken dat ze een zeeleeuw zijn en met elkaar in de clinch gaan om een visje.

Reageren