Wie is mijn vader? voorlopig niet op tv

Wie is mijn vader?, het programma van Irene Moors waarin donorkinderen zouden worden herenigd met hun biologische vader, staat op losse schroeven. Ook na de kick-off uitzending van afgelopen april zijn er nog te weinig aanmeldingen om een hele serie te maken.


2012?
Eigenlijk zou Wie is mijn vader? al dit voorjaar van start gaan. Dat werd uitgesteld tot dit najaar. Maar nu heeft de productiemaatschappij bekend gemaakt dat ook die streefdatum niet gehaald zal worden. „Op dit moment is het onzeker of er voldoende matches voor een hele serie zullen komen. over enkele maande, als daadwerkelijk iedereen in de databank is opgenomen en alle profielen vergeleken zijn, zullen we kijken hoe het in de toekomst verder moet met Wie is mijn vader? En of het mogelijk is in 2012 wel een serie op televisie te krijgen.”

Hereniging

De donorkinderen die zich al hebben aangemeld hoeven zich geen zorgen te maken over een eventuele hereniging met hun biologische vader. Het project als geheel en de database zullen blijven bestaan.

Meer over:

Reageren