Wie is wie in Private Practice

De langverwachte spin-off van Gray's anatomy gaat vanavond echt van start. Dr. Addison Montgomery (Kate Walsh) laat Seattle voorgoed achter zich om een nieuwe carrière te beginnen bij een privé-kliniek in LA.

Daar zal ze geen doorgedraaide co-assistenten tegen het lijf lopen, maar haar nieuwe collega's hebben ook zo hun eigenaardigheden. We stellen ze even aan je voor:

Dr. Pete Wilder
Pete (Tim Daly) is de knappe alternatieve geneeskundespecialist die Addison heeft gezoend in het trappenhuis. Na het plotselinge overlijden van zijn vrouw, heeft hij moeite zich opnieuw te binden.

Dr. Naomi Bennett
Naomi (Audra McDonald) is de beste vriendin van Addison. Ze is gespecialiseerd in vruchtbaarheids- en hormoonproblemen. Naomi is net gescheiden van Sam, met wie ze een dochter heeft.

Dr. Sam Bennett
Internist Sam (Taye Diggs) is door zijn zelfhulpboeken bekend geworden als ‘de medische goeroe van de gewone man’. Hij kent Addison nog van hun studietijd.

Dr. Cooper Freedman
Kinderarts Cooper (Paul Adelstein) is wanhopig op zoek naar liefde. Maar of internet de juiste plaats is om dat te vinden...

Dr. Violet Turner
Psychiater Violet (Amy Brenneman) blijft volhouden dat ze happy single is. Ondertussen stalkt ze haar ex, die er met een jongere vrouw vandoor is gegaan.

William ‘Dell’ Parker
Receptionist Dell (Chris Lowell) wil graag serieus genomen worden als ‘vroedvrouw’, maar zijn looks werken tegen hem. Hij is heimelijk verliefd op Naomi. Als Dell tussen de middag gaat surfen, zitten de vrouwen steevast klaar om een glimp van zijn sixpack op te vangen.

Dr. Charlotte King
Charlotte (KaDee Strickland) is de ‘Chief Webber’ van het St. Ambrose Hospital in Santa Monica en ligt vaak in de clinch met Addison en haar collega’s. Ze lijkt een harde, maar daar komt langzaam maar zeker verandering in.

Geheime zwangerschap
Addison wordt vanavond meteen in het diepe gegooid met de bevalling van een 17-jarig meisje dat haar zwangerschap geheim heeft gehouden.

Rare taferelen
Violet krijgt te maken met een patiënt die niet kan stoppen met het tellen van de tegels in een warenhuis. Naomi en Sam raken verwikkeld in een discussie over wie er recht heeft op het sperma van een overleden patiënt.

Reageren