Wie is wie in S1ngle?

De Net 5-serie S1ngle is gebaseerd op de gelijknamige strip en draait om Fatima (Bracha van Doesburg), Nienke (Eva van der Gucht) en Stella (Katja Schuurman): drie vriendinnen die heel anders in het leven staan. Maar de dames hebben een ding gemeen: ze zijn (meestal) alleenstaand.

Tenminste, dat was zo in het eerste seizoen van S1ngle. In de tweede reeks, waarmee Net 5 vandaag van start gaat, zijn niet alle vriendinnen nog even vrijgezel. Fatima en Jeroen zijn zo happy dat ze zijn gaan samenwonen en Stella heeft een (strikt seksuele) relatie met Jurriaan. De nog enige echte single onder hen is Nienke.

Wie is wie?
In de eerste aflevering werd al duidelijk dat deze dames alledrie een heel eigen persoonlijkheid hebben. Voor de S1ngle-leken onder jullie zetten we de specifieke karaktertrekjes van Fatima, Nienke en Stella nog even op een rijtje:

FATIMA

http://www.televizier.nl/download.php/download_document/106463/ae59077391c50da2ac4cf1114226c491/article_medium

Kenmerk: blonde dromer die blijft geloven in de prins op het witte paard. Ze lijkt haar held eindelijk in Jeroen te hebben gevonden, maar houdt er geen rekening mee dat prinsen ook wel eens moeten verhuizen naar Parijs.
Zwakke plek: denkt dat iedere nieuwe vriend de liefde van haar leven is. Dat is een drempel waar bijna geen man zich aan durft te wagen.
Love interest: Jeroen, en goed nieuws: hij vindt haar al net zo leuk als zij hem!

NIENKE

http://www.televizier.nl/download.php/download_document/106466/390a55dcd712be9243d9714975281557/article_medium

Kenmerk: temperamentvolle dame en een indrukwekkende verschijning. Iedere maand moet de wereld dekking zoeken, want dan is ze ongesteld. En dat zal haar omgeving weten ook!
Zwakke plek: blijft teveel hangen in het verleden. Ze kan maar niet over jeugdliefde Barry heen komen, waardoor ze andere leuke gegadigden (herinneren we ons die leuke computerjongen Vincent nog?) eigenlijk geen kans geeft.
Love interest: Barry en Vincent. Klein tipje van de sluier: beide heren zien we dit seizoen terug.

STELLA

http://www.televizier.nl/download.php/download_document/106470/af818f56b8b0a25688c69f9a391a1261/article_medium

Kenmerk: typische vent in een mooi vrouwenlijf. Stella is superstoer, dol op seks, uitgaan en haar levensmotto komt neer op het volgende: van een lichaam moet je genieten.
Zwakke plek: kan zich moeilijk binden. En áls ze eens echte gevoelens heeft, weet ze de man in kwestie binnen de kortste tijd van zich te vervreemden. 'Helaas' geeft haar laatste verovering Jurriaan niet zo makkelijk op.
Love interest: Waar moeten we beginnen? De enige man waar Stella op lange termijn mee te maken krijgt, is Jurriaan. Ook hij heeft op het eerste gezicht geen zin in een langdurige relatie met haar, maar wat ze dan wel willen, schuiven ze steeds voor zich uit...

Extra:
-->
Meer lezen? Ga naar de Artikelen-pagina.
--> S1ngle is iedere dinsdag te zien om 20.30 uur op Net 5.

Reageren