Wie trouwt in Grey's?

In Amerika is het al weken het gesprek van de dag: welk personage stapt aan het einde van het vijfde seizoen van Grey's anatomy in het huwelijksbootje?

Is het Meredith, die al jaren een knipperlichtrelatie heeft met Derek 'McDreamy' Shepherd, Christina, die steeds closer lijkt te worden met de stoere Colin 'McSteamy' Hunt, of wordt het toch de mogelijk terminaal zieke Izzie, die voor haar dood nog de grote stap wil nemen met Alex?

Shonda Rhimes
Het blijft gissen (en wij zien de listige Shonda Rhimes er ook nog wel voor aan dat ze met opzet iets heeft laten lekken) maar WatchwithKristin.com is ervan overtuigd dat de trouwerij volledig in het teken zal staan van... Izzie!

Trouwjurk
Hoe de site dat zo zeker weet? Een insider was op de hoogte van de geheime locatie waar de Grey's anatomy-bruiloft plaatsvindt. Toen deze collega in de buurt was, spotte zij niemand minder dan T.R. Knight (George) en Katherine (Izzie) bij de deur. En Katherine had een hagelwitte bruidsjurk aan! Ze droeg er weliswaar een donker jack overheen, maar de bron kon nog altijd heel duidelijk zien dat het een trouwjurk was.

Bewijs
Genoeg bewijs voor WatchwithKristin: dit betekent dat het Izzie - en dus niet het goudden koppel Derek en Meredith! - is die in de seizoensfinale de grote stap waagt. Maar op de redactie twijfelen wij eerlijk gezegd nog steeds: is dit een van Shonda's betere afleidingsmanoeuvres of gaat Izzie echt trouwen met Alex? En betekent dat dan ook meteen dat ze ten dode is opgeschreven?

Wat denken jullie?

http://www.televizier.nl/download.php/download_document/106580/cb2e7b9bd5d2265b203d0ad11b30f8da/square
T.R. (George) en Katherine (Izzie)
komen aan op de geheime locatie.

Extra:
-->
Alles over deze serie vind je op de Populaire TV-Pagina van Grey's anatomy.
--> Lees meer artikelen over Grey's anatomy.
--> Praat ook mee op het Grey's anatomy-forum!

Reageren