Wie volgt Daphne op bij Boulevard?

Drie jaar lang hebben we genoten van de pretoogjes en de gulle lach van Daphne Bunskoek bij RTL boulevard. Maar de presentatrice vond het tijd voor iets anders. Wie kan het gat dat ze achterlaat vullen? In het blad Televizier beschrijven we de plus- en minpunten van de grootste kanshebbers. Maar wie mag Daphne volgens jou opvolgen?

Warmgelopen Winston
Het afgelopen jaar was Winston Gerschtanowitz al de vaste vervanger van Daphne. Hij heeft dus al kunnen warmlopen. Maar heeft de ondernemer, Postcode Loterij-presentator en aanstaande vader wel tijd om te babbelen over showbizz?

Grappenmaker Genee
Ooit was Wilfred Genee de vaste vervanger van Beau van Erven Dorens. En dat deed hij niet slecht. Maar zijn de maniertjes van de voetbalkenner niet een beetje flauw geworden?

Serieuze Sylvana
Sylvana Simons mag de komende weken ook plaatsnemen achter de desk van Boulevard. Een verrassing! Maar houdt ze wel genoeg van roddelen om aan onze behoefte te voldoen?

Moeke Moors
Irene, begin dit jaar ook een vaste vervanger van Daphne, is heerlijk hilarisch in Life & cooking. Maar ja, ze is niet voor niets geen vervanger meer...

Beautiful Beau

Beau, ja Beau... Wat zit hij weer lekker vertrouwd op de presentatiestoel! Maar terugkeren naar zijn oude nest? Is dát wel wat we willen?

Jouw mening
Wat vind jij? Wie moet Daphne volgend seizoen opvolgen? Ga naar het forum en geef je mening!

Reageren