Wie wordt jury Holland's Got Talent? (Update)

Holland's Got Talent is overgenomen door RTL en dat betekent: ruimte voor een nieuwe jury! Eerder werd al bekend dat Patricia Paay, ook recentelijk overgestapt van SBS naar RTL, plaats zal nemen in het programma. Nu is de grote vraag: wie nemen de plekken links en rechts van haar in?

  • Update 20-05-2010: Paay wil Jacques niet in jury

Updates onderaan bericht.

---

Origineel bericht 19-05-2010:
Wie wordt de jury van Holland's Got Talent?


De Telegraaf meldt woensdag dat voor Albert Verlinde en jury-grootheid Jacques d'Ancona in de running zijn. Eerder deze week zou er overleg geweest zijn tussen RTL en de producent van HGT.

Agenda's
Albert Verlinde ontkent de gesprekken niet, maar geeft ook aan dat nog niets zeker is: "Het klopt dat erover gepraat wordt. En ik moet zeggen dat ik er niet onwelwillend tegenover sta. Ik vond jurylid zijn in My name is Michael heel aantrekkelijk. Het is verder allemaal een kwestie van agenda’s. Ik doe Boulevard 220 keer per jaar en ik doe mijn deel in ons theaterbedrijf V & V. Het moet er wel bij kunnen.”

Jacques d'Ancona zit al bijna klaar achter de desk van enthousiasme: "Ik zit twee tot drie keer per week in het theater. Van de week zit ik bij Youp van ’t Hek, the Sound of Music en circus Renz. Je kunt dus inderdaad zeggen dat ik een gevarieerd verstand van zaken heb. Ik kan wel toetsen of wat op het podium voorbijkomt ergens op slaat."

Jacques d'ancona

Update 20-05-2010:
Patricia Paay wil Jacques d'Ancona niet in jury


Patricia Paay wil Jacques d'Ancona niet in de jury van 'Holland's Got Talent', zo heeft ze laten weten tegen De Telegraaf. "Er is voor hem echt geen plaats. Over mijn lijk dat dit zal gebeuren. Jacques heeft mij ooit een ongeschikt persoon voor een jurypanel genoemd omdat ik gebrek zou hebben aan vakkennis."

De Telegraaf hield op haar website een opiniepeiling over de mogelijke terugkeer van d'Ancona, afgezet tegen het mogelijk tot de jury toetreden van Albert Verlinde. Bijna zeventig procent was enthousiast over Jacques en verkoos hem boven Albert Verlinde.

Reageren