Wie zijn de best verdiende tv-actrices in Amerika?

18 Juli 2012 20:38 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Actrice Sofia Vergara heeft het afgelopen jaar het meest verdiend van alle tv-actrices in Amerika. Ze kreeg 19 miljoen dollar op haar rekening bijgeschreven.

Als je het maakt in de Verenigde Staten maak je het ook meteen goed. Dat kan de 40-jarige Columbiaanse actrice, die de sexy echtgenote van Ed O'Neill speelt in Modern Family, volledig onderschrijven. Die 19 miljoen dankt Sofia Vergara trouwens ze niet alleen aan haar acteerkwaliteiten, ze is ook nog mede-eigenaresse van een mediabedrijf, heeft een eigen kledinglijn en verschillende reclamedeals. 

Kim Kardashian
Op een zeer respectabele tweede plaats staat reality-ster Kim Kardashian met 18 miljoen. Kim is het bekendste lid van de Kardashian familie die binnenloopt dankzij de realityserie Keeping Up With the Kardashians. Ook Kim heeft daarbij nog tig reclamedeals lopen.

Eva Longoria
Nummer 3 op de lijst is Eva Longoria met 15 miljoen. Ze dankt het grootste deel van haar inkomen aan Desperate Housewives. Alle hoofdrolspeelsters kregen het gigantische bedrag van 8 miljoen betaald voor het laatste seizoen. Lucratieve contracten met Pepsi, L'Oreal, een eigen kookboek en twee parfums vulden haar salaris dit jaar met 7 miljoen aan.

Khloe en Zooey
Andere grootverdieners zijn Khloe Kardashian, het zusje van Kim, de hier volledig onbekende realityster Bettheny Frankel, Mariska Hartigay van Law & Order: SVU en Zooey Deschanel van de serie New Girl.

Meer over