Wijnen verlengt SBS-contract

Maurice Wijnen heeft een driejarig contract bij SBS getekend. Hiermee verzekert de zender zich voor de komende jaren van de deskundigheid van het jurylid.

Wijnen is sinds 2007 in verschillende televisieshows als jurylid te zien geweest. Die werkzaamheden gaat hij nu dus voortzetten. Sinds een aantal weken zit Wijnen weer in de jury van Popstars.

Betrokken
Pascal van Meerten, zendermanager bij SBS 6, is blij met de contractverlenging. "We zijn heel blij dat Maurice zich de komende jaren aan ons verbindt. Hij is naast een kritisch en deskundig jurylid ook een leuke en creatieve collega. Hij heeft veel goede ideeën en is altijd heel erg betrokken bij de zender", laat hij weten.

Ook Maurice zelf is enthousiast. "Ik ben blij en trots dat SBS dit vertrouwen in mij toont en dat mijn andere werkgever Stage Entertainment mij de ruimte geeft mij ook op televisiegebied verder te ontwikkelen. Ik voel mij zeer thuis binnen het dynamische en creatieve werkklimaat bij SBS en verheug mij enorm op de samenwerking de komende drie jaar", zegt Wijnen.

Reageren