Wilbert Gieske was een vrouwenverslinder

Acteur Wilbert Gieske, ook bekend als Robert Alberts uit GTST, sliep met meer dan 200 vrouwen.

Dat zegt hij in een interview met het AD: “Ik heb de dames niet geteld, maar het waren er veel. Meer dan 200.” Gieske maakte het vooral in de jaren 60 erg bont in bed. “In die tijd ging je in de tram zitten, keek elkaar aan en stapte de volgende halte uit. Een uur later liep je weer terug naar de tram.”

Heimwee

“Seks was toen iets gezelligs” gaat de Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur verder. “Het was allemaal lief en genieten. Vanzelfsprekender. Daarom heb ik nog wel eens heimwee naar die tijd.” Tegenwoordig praat Wilbert liever over seks. Na zijn afscheid bij Goede Tijden in 2008 richtte hij zich op theater, waar hij tegenwoordig te zien is met zijn show ‘Seks maakt gelukkig’.

‘Seks is een iPhone’

In zijn 67ste levensjaar heeft de 'ladies man' genoeg tips voor de volgende generatie: “De een wil rubber, de ander kiest voor missionaris. Maakt niet uit. Wanneer je het als partners maar met elkaar eens bent. Het gaat erom dat je praat.” Verder beseft Gieske dat het er nu heel anders aan toe gaat dan vroeger: “Seks is nu zo'n ding. Je moet het zo vaak doen, het zus en zo beleven, passie voelen, het uitventen. Het lijkt wel een competitie. Een wedstrijd in uiterlijkheden. Opbieden tegen elkaar. Hallelujah. Seks is een iPhone geworden.”

Van de markt

Alle vrouwen die nog nooit het bed deelde met de acteur, maar daar stiekem wel over dromen, hebben pech. Wilbert Gieske is sinds 2005 gelukkig getrouwd en is dus niet meer beschikbaar.

Meer over:

Reageren