Wilfred Genee maakt talkshow over beleggen

Wilfred Genee heeft niet alleen maar verstand van voetbal en karaoke, de presentator met het gitzwarte haar maakt voor RTL Z een talkshow over beleggen.

Belggen International was tot nu toe een goed bewaard geheim. Noch Wilfred Genee zelf, noch RTL repte met een woord over de talkshow. RLT wachtte zelfs tot een uur voor de eerste uitzending voor het een persbericht verstuurde. Daarin staat dat Beleggen International een 14 minuten durende talkshow is waarin Wilfred en zijn vaste tafelgast Valentijn van Nieuwenhuizen elke aflevering twee mensen ontvangen. Zij gaan in discussie over geld, de economie, beleggen en andere belangrijke actuele thema’s. Het programma wordt gesponsord door ING.

Johan en René

Wilfred Genee over zijn nieuwe RTL Z-programma: „Geloof het of niet, maar er is toch nog iets anders in het leven dan voetbal. Beleggen! En wat blijkt: je kan er minstens zo onderhoudend en prikkelend over praten. Beleggen International is dan ook de op één na leukste talkshow op televisie.” Of Johan Derksen en René van der Gijp ook als gast op de rol staan, vermeldt het persbericht niet.

Beleggen International wordt van maandag 14 april tot 23 mei elke werkdag uitgezonden bij RTL Z. Iedere maandag verschijnt er om 13.20 uur een nieuwe aflevering, die vervolgens van dinsdag tot en met vrijdag wordt herhaald.

Reageren