Willem Holleeder in College Tour

3 oktober 2012 17:34 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Twan Huys ontvangt op 12 oktober ontvoerder Willem Holleeder als gast in College Tour. Studenten mogen de Heineken-ontvoerder het hemd van het lijf vragen. 

Het is het eerste grote interview van Willem Holleeder die begin dit jaar vrij kwam na een gevangenisstraf van zes jaar voor afpersing en mishandeling van onder anderen vastgoedmagnaat Willem Endstra. Hij is de staat ook nog 18 miljoen euro schuldig. Maar verzekert de NTR, Holleeder krijgt geen cent voor dit interview. 

Holleeder in College Tour

Willem Holleeder in College Tour is op z'n zachtst gezegd een opvallende keuze. Het programma wil studenten graag iets leren. En dus is de openingsvraag van het programma altijd: 'wat was je zelf voor student?'. Tot slot vraag Twan Huys steevast: 'Wat wil je de studenten meegeveven voor de toekomst?'. Benieuwd welke wijze les Holleeder in petto heeft.

Column en Single

De ex-crimineel is de laatste tijd behoorlijk prominent aanwezig in de media. Hij maakt een wekelijkse column voor het blad Revu en hij nam al een single op met rapper Lange Frans.

Sonja Barend

Dat Twan Huys Holleeder gestrikt heeft is wel een beetje vervelend voor Sonja Barend. Haar uitzending stond eerst gepland voor 12 oktober maar moet nu wijken. 

Meer over