William Spaaij vliegt uit Wie is de Mol?

Donderdagavond moest musicalacteur William Spaaij vertrekken uit het spannende Avro-programma Wie Is De Mol?

In de uitzending was te zien hoe William met veel angst en beven hangend aan een touw naar een hoge brug klom. Hij liet zien alles, maar dan ook alles, voor het programma over te hebben. Het mocht niet baten: William moest toch zijn biezen pakken aan het einde van aflvering 7 van Wie Is De Mol?

De Mol is blij
In totaal zit er nu, aan het einde van deze aflevering, 8.100 euro in de pot. In aflvering 7 werd er precies 1.000 euro gewonnen, maar ook verloren. Daarmee is De Mol helemaal in z'n nopjes, zo schrijft hij/zij triomferend in het dagboek: "Ben ik een goede mol of niet!? Dacht het wel!"

Niet te geloven
William wist zeker dat hij mocht blijven: "Iedereen was zo nerveus bij de test, behalve ik. Want ik wist het zeker. In 1 rechte lijn naar de finale. Appeltje eitje, kat in het bakkie!"

En het duurde heel erg lang voordat het kwartje viel, zo schrijft hij in zijn dagboek: "Er gaat iets mis met de vliegtuigstoelen bij incheck. Zie je wel, Art komt me zo weer ophalen. Haha, wat hebben ze me goed te pakken!"

De waarheid dringt pas laat door: "Vliegtuig stijgt op. Nee William het is echt klaar. Je ligt uit Wie is de mol 2012! Mijn ogen vallen dicht van vermoeidheid."

Kijkcijfers
Er keken ruim 1,5 miljoen mensen naar aflevering 7 van Wie Is De Mol? 

Reageren