Willibrord Frequin is klaar met tv

26 april 2010 14:10 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Tv-verslaggever Willibrord Frequin (68) overwoog in maart nog een aanbod voor een nieuw tv-programma, maar zegt in Veronica Magazine vastbesloten te zijn niet meer terug te keren op televisie.

Willibrord mist de camera niet. "Nee, voor geen meter. Ik heb er goed over nagedacht en ben gestopt op mijn hoogtepunt. Ik vind het prettig als mensen tegen me zeggen dat ze me missen, maar ik laat het zo. (...) Mensen spreken me nog dagelijks aan. Ze missen me, zijn de blonde huppelkutjes op tv zat en vragen wanneer ik terugkom", vertelt de brutale verslaggever.

Eieren voor zijn geld
Willibrord is bezig met andere projecten: "Ik maak bedrijfsfilms en videoportretten van mensen die een groot feest vieren zoals het cadeau dat Harry van Raaij kreeg toen hij vertrok als voorzitter van PSV. Verder geef ik mediatrainingen aan zakenlui en politici. Ik werk net zoveel als vroeger, verdien alleen minder."

Willibrord werd afgelopen zaterdag nog met eieren bekogeld tijdens de opnames van een tv-spotje van Trots op Nederland, de politieke partij van Rita Verdonk. Willibrord, Rita en de cameraman werden in Den Bosch belaagd en uitgescholden door allochtone jongeren.

Rustiger aan
"Ik zou het rustiger aan moeten doen, meer moeten zuipen en achter de vrouwen aan", vertelt Willibrord nog gekscherend. Kort geleden werd bekend dat hij klaar was met zijn relatie.

Meer over