Win een gastrol bij ONM!

Droom jij (stiekem) van een smeuïge rol in een Nederlandse soap? Lijkt het je heerlijk om ook eens zo'n dramatisch gezicht te trekken zoals dat alleen in een soap kan? Nou, het zou zomaar kunnen! BNN geeft je namelijk de kans om een gastrol in ONM te scoren.

Op zaterdag 6 september kun je een screentest doen voor een speciale rol. Kom tussen 10.00 en 12.00 naar Bataviastad in Lelystad en schrijf je in! Diezelfde middag is de screentest waarbij je een scène moet spelen met ONM-acteurs Levi van Kempen, Ilana Rooderkerk of Katarina Justic. Het originele decor van ONM is zelfs aanwezig. Niet slecht toch?!

De jury
Je acteerprestaties worden beoordeeld door de vierkoppige jury: Susanne Groen (Harry Klooster Casting), Dag Neijzen (producer ONM), Joris van den Berg (regisseur ONM) en Pamela Teves (actrice ONM).

Prijzen
Word je geselecteerd tijdens de auditie, dan krijg je niet alleen de gastrol in ONM, maar ook een complete screening van Harry Klooster Casting. Meedoen is sowieso de moeite waard: iedere deelnemer kan zich inschrijven bij Harry Klooster Casting.

Succes allemaal en laat nog even weten hoe het geweest is!

Reageren