Win een rol in As The World Turns

Actrice Eileen Fulton zit binnenkort vijftig jaar in de CBS-soapserie As the world turns. Ter gelegenheid van dit jubileum heeft de zender een wedstrijd uitgeschreven waarbij de kijker een wel heel bijzondere prijs kan winnen: een rolletje in de langstlopende soapserie ter wereld.

Om het rolletje te kunnen winnen, moet de fan een video uploaden waarin hij of zij één van drie speciaal voor de wedstrijd geselecteerde liedjes zingt.

Na de sluitingsdatum van de actie worden er tien geselecteerd en wordt de winnaar uiteindelijk gekozen via stemmen op de website van de soap.

Helaas
Maar... ook al heeft de soap wereldwijd miljoenen fans, helaas: de enige voorwaarden om mee te mogen doen, zijn dat je minimaal achttien jaar én woonachtig in de Verenigde Staten bent. Dus de fans hier in Nederland hoeven hun keel nog niet te schrapen.

Stukje geschiedenis
Dat maakt de prijs echter niet minder bijzonder. De langstlopende soap ter wereld zal namelijk binnenkort toch écht stoppen, dus de prijs is tegelijkertijd een laatste kans om een rolletje te krijgen in een soap die nu al bijna geschiedenis is.

Zender CBS heeft besloten dat in september 2010 het doek definitief valt. In Nederland lopen we ongeveer anderhalf jaar achter met de serie, dus hier kunnen de fans nog wat langer genieten van de gebeurtenissen in Oakdale.

Vijftig jaar
Eileen Fulton speelt dit jaar vijftig jaar haar rol als Lisa Grimaldi in de soapserie. Ze is overigens niet de langst mee spelende actrice. Die eer is aan actrice Helen Wagner (Nancy Hughes) toebedeeld. Zij speelt al vanaf de allereerste uitzending op 2 april 1956 mee.

Reageren