Win! Jouw WK-foto op de cover van Televizier

Altijd al covermodel willen zijn? Televizier maakt het mogelijk. Wie nu zijn allerleukste WK-foto instuurt, ziet zichzelf binnenkort misschien wel terug op de cover van Televizier!

Een beetje WK-supporter moedigt ‘onze’ jongens aan in een passende outfit. Van top tot teen in oranje gestoken en gewapend met toeters, bellen, vuvuzela’s of andere attributen. Dan kan het daar in ieder geval niet aan liggen als het Nederlands elftal er voortijdig uitvliegt.

Feestelijke WK-foto

Wij van Televizier zien graag hoe jij je uitdost tijdens het WK Voetbal. Stuur nu jouw foto in en wie weet zie je jezelf binnenkort terug op de cover van Televizier. En dat is niet niks he: de leukste tv-gids van Nederland heeft toch een oplage van een kleine 140.000 exemplaren! We zoeken een feestelijke oranjefoto, waar maximaal twee personen op staan. Vrolijk, fanatiek en helemaal WK-proof. Stuur de foto (zo groot mogelijk) vóór 25 mei naar johanna.baptist@televizier.nl. De winnaar krijgt een stapeltje gidsen en een taart thuisgestuurd met daarop een eetbare versie van zijn of haar cover.

De winnaar is bekend. Het is Sylvia!

NB: Ingestuurde foto's zijn vrij van rechten te gebruiken door Televizier en Televizier.nl. Kijk hier voor de overige voorwaarden.

Meer over:

Reageren