Wind in je haren, lucht zo blauw

'Zomer in liefde / Verlangen naar jou / De wind in je haren / Lucht zo blauw...' De site van Café de Liefde puilt alweer uit van de amoureuze oprispingen en vanavond keert het VPRO-programma met frisse zin terug op televisie.

Opnieuw zal de redactie onder leiding van Bram van Splunteren peilen hoe het is gesteld met 'de stand van het Nederlandse liefdesleven'. Vorig jaar leverde dat onthullende, persoonlijk gekleurde reportages op over de vrouwelijke single, vreemdgaan, 'pussy power' en 'ludduvuddu' (liefdesverdriet).

De vraag...
In de eerste afleveringen van de zesdelige serie gaat het over de Muzikale vraag of we 'het' nog wel genoeg doen in onze 'gepornificeerde' samenleving.

Verhalen
Bram is niet tevreden over zijn eigen gemiddelde en werpt zich met zijn vriendin op een pretpakket van de Volkskrant. Jack Valkering duikt in de wereld van de heren- en damesliefde, gastredactrice Samira El Kandoussi ontfutselt op straat bedgeheimen aan Nederlandse Marokkanen en eindigt in Casablanca bij een relatietherapeut.

Lid worden?
Meepraten op het forum, een liefdesblog beginnen of een romantisch gedicht aan de openbaarheid prijsgeven? Word ook lid van de club en leg je ei op www.cafedeliefde.nl
'…Hand in hand samen / Alsof je bij me bent / Zonovergoten
momenten / Zoals de liefde kent'

Reageren