"Winst Britt in Echte meisjes doorgestoken kaart"

9 januari 2012 21:47 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Britt Dekker moest van RTL het eerste seizoen Echte meisjes in de jungle winnen. Althans, dat vermoedt haar medekandidaat Pauline Wingelaar. 

 

Pauline uit haar verdenkingen in een interview met Linda.

"Bij Echte meisjes werd er meer gestuurd dan bij Gooische meisjes. Ik was na vier weken een emotioneel wrak. Ik had ook het idee dat van tevoren al was besloten dat Britt ging winnen" vertelt ze.

De opmerking van Pauline is ook opvallend omdat zowel Britt als RTL tot nu toe hebben beweerd dat alles in Echte meisjes in de jungle spontaan gebeurd zou zijn. Pauline onthult echter dat sommige onderdelen wel degelijk vooraf doorgesproken werden.

Nieuwe klus
Toch kan Pauline niet lang wakker liggen van wat er gebeurde in de jungle tijdens Echte meisjes. Ze hoopt nu vooral haar loopbaan op televisie voort te zetten en is onder meer te zien in het tweede seizoen Wie is de reisleider op RTL 5.

Ook verklaart ze wel toe te zijn aan een nieuwe klus. "Met Playboy, een reclame voor Toyota en de serie Gooische meisjes heb ik veel geld verdiend. Het is bijna op, ik heb geen rekening met de belasting gehouden."

 "Tv is leuk, hoe dan ook. Als ik een weggooi-BN’er zou worden, heb ik in elk geval vier jaar leuke tv gemaakt. Daarom maak ik ook mijn studie af. Voor het geval dat." besluit Pauline

 

Meer over