Winston betrokken bij ongeluk

Winston Gerschtanowitz is maandag in Hilversum betrokken geweest bij een aanrijding. Een meisje op een scooter, dat hem geen voorrang gaf, knalde op zijn auto en vloog de weg over.

Winston was gisteren tijdens de uitzending van RTL Boulevard in eerste instantie nergens te bekennen. Pas in de loop van het programma zat hij ineens achter de desk, en vertelde na wat aandringen van Bridget Maasland en Peter van der Vorst wat er was gebeurd.

Vol gas
Nog wat bleekjes van het ongeluk en niet helemaal in de stemming voor de presentatie van RTL Boulevard vertelde Gerschtanowitz het verhaal. "Ze is vol gas op mijn auto gereden", zei hij.

"Ik kwam van rechts, ze gaf geen voorrang. Vol gas reed ze tegen mijn auto. Ik merkte het pas toen de klap kwam, zo hard was het. Wonder boven wonder mankeert ze niets."

Schaafwonden
Winston vertelde verder dat het meisje door de lucht naar de andere kant van de straat vloog. "Ik zag haar van een afstand liggen en dacht: vanaf nu wordt alles anders", zei hij tijdens de uitzending.

Het meisje is er wonder boven wonder zonder al te veel kleerscheuren vanaf gekomen. Alles wat ze aan het incident overhield waren wat schaafwonden. Gerschtanowitz' auto was er erger aan toe, maar dat deerde de presentator niet. "Nu gaat het niet om blikschade", zei hij.

Reageren