Winston Gerschtanowitz wordt commercieel directeur bij Talpa

9 april 2013 15:00 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Winston Gerschtanowitz heeft er een nieuw baantje bij, de presentator wordt commercieel directeur bij Talpa. “Dit is een volgende stap in mijn carrière”, aldus Winston.

We hoeven niet bang te zijn dat de presentator niet meer op de tv te zien is. “Naast zijn werk achter de schermen bij Talpa, blijft Winston Gerschtanowitz actief als presentator bij RTL, waar hij nu aan de desk zit bij RTL Boulevard“, aldus een woordvoerder.

Eigen Huis en Tuin en Koffietijd

De presentator gaat zich bezighouden met de creatieve ontwikkeling van de categorie gesponsorde programma’s als Eigen Huis en Tuin en Koffietijd. Winston Gerschtanowitz is blij met zijn nieuwe baantje. “Dit is een volgende stap in mijn carrière. Televisie maken is iets dat in mijn bloed zit. Dat ik dit nu op zo’n niveau kan gaan doen is altijd een grote wens van mij geweest.”

John de Mol in zijn nopjes

John de Mol, eigenaar van Talpa, is verheugt met de komst van de presentator: “Winston en ik kennen elkaar heel goed en wij werken al lang samen. Hij is een van die zeldzame persoonlijkheden die zowel voor als achter de camera prima werk verrichten. Ik ben dan ook blij met zijn komst in de directie van Talpa Media.”

Meer over