WK Blog | Wie is de beste?

16 juni 2010 10:18 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Weer niet. Het zat erin, maar niet Brazilië maakte de derde treffer van de wedstrijd, maar Noord-Korea.

De enige grote kans voor de Aziaten was meteen raak. Brazilië won wel vrij eenvoudig, na een eerste helft waar de vijfvoudig wereldkampioen weinig kon klaarspelen.

Het tweede deel was een stuk beter.

Na een uur spelen was het prijsschieten voor Brazilië. Noord-Korea valt te prijzen vanwege het feit dat de ploeg maar twee doelpunten doorliet. En natuurlijk de aansluitingstreffer in de laatste minuten.

Portugal viel tegen. Tegen Ivoorkust kon de ploeg niet tot scoren komen. De Afrikanen konden dat ook niet, maar mogen misschien nog wel het meest ontevreden zijn met het gelijkspel. Positief puntje is wel dat Didier Drogba in de tweede helft zijn entree maakte.

Nieuw-Zeeland stal een punt bij Slowakije. In de blessuretijd kopte Reid de bal binnen, nadat Vittek Slowakije vlak na rust al op voorsprong had gezet.

Nog maar even de prognoses.

Honduras - Chili: 0-1. Saaie wedstrijd, kijken hoeft niet. Spanje wint met 2-0 van Zwitserland. 's Avonds pakt Zuid-Afrika een punt tegen Uruguay, 1-1.

Dan toch weer even terug naar Brazilië. Zoveel goede spelers, zoveel mooie titels. Voor de voetballiefhebber een geweldig land om te zien spelen. Maar wie is de allerbeste? Dat Pelé de grootste aller tijden is, zullen velen het mee eens zijn. Maar wie is de beste Braziliaan in de huidige selectie?

Kaká is goed. Robinho is goed. Maicon, Elano, Julio Cesar, het zijn allemaal topvoetballers. Wie is de allerbeste? Schrijf je favoriet hieronder in de comments. We zijn benieuwd!