Wordt Izzie een robot?

We zijn inmiddels allemaal wel op de hoogte van het drama in Grey's anatomy. Izzie (Katherine Heigl) lijdt aan een gecompliceerde hersentumor met uitzaaiingen naar de lever en de huid. Zelfs met chemokuur en bestraling blijft Izzie's prognose niet al te best.

Het ziet er naar uit dat Izzie nog maar enkele maanden te leven heeft. Ondanks alle ellende is de jonge arts-assistent kalm en ze geniet nog van haar vrienden. Ze kijkt samen met haar geliefde Alex zelfs uit naar de toekomst. Maar de terminale kanker is een feit. En daar lijden ook de andere artsen zichtbaar onder.

Gevolgen
De ziekte van Izzie heeft ook voor haar vrienden grote gevolgen. George en Alex zijn er kapot van. En de rollen lijken bij Christina en Izzie even omgedraaid te zijn. Voordat Izzie vertelde over haar ziekte noemde zij Christina "een robot, die alles aan kan". Nu verandert Izzie langzamerhand in de robot, maar hoelang kan zij het nog aan?

Afwachten
In Nederland wachten we de afleveringen met Izzie's tumor nog even af. Maar natuurlijk kun je vanavond om 20.30 uur gewoon weer kijken naar een nieuwe aflevering van Grey's anatomy op NET 5.

Praten over deze serie doe je op het Grey's anatomy-Forum

Reageren