X-Factor: exit Hester, Roan en Whatever

Het dak ging er vrijdagavond opnieuw bij de liveshows van X-Factor. Misschien deden de acts wel nóg meer hun best dan normaal, omdat ze wisten dat het einde van de halve finale niet een, maar drie acts het veld zouden ruimen.

Deze afvallers werden Hester, Roan en Whatever. Zij kregen niet genoeg stemmen van het publiek om door te gaan. Dankzij de smsjes en bellers staan Lisa, Jamal en Rachel volgende week vrijdag in de finale van X-Factor.

Ceremonieel
Juryleden Eric van Tijn, Stacey Rookhuizen, Angela Groothuizen en Gordon hadden deze avond alleen een ceremoniële functie. Zij bepaalden niet meer welke acts door mochten gaan naar de volgende ronde; dit was in de halve (en straks ook in de hele) finale in handen van het publiek.

Voorspelling
Toch wisten de juryleden redelijk goed te voorspellen welke kandidaten voldoende stemmen hadden gekregen. Ze noemden allevier Lisa en Rachel. Stacey en Gordon hadden het bij helemaal bij het juiste eind om ook Jamal als X-Factor-finalist in te schatten.

Beyoncé
Volgende week vrijdag om 20.30 uur staan Lisa, Rachel en Jamal dus in de finale van X-Factor, maar voor het zover is, mogen ze eerst als supportact optreden bij het concert van Beyoncé in Ahoy'.

Extra:
-->
Alles over dit programma vind je op de Populaire TV-pagina van X-Factor.
--> Meer nationaal en internationaal entertainmieuws vind je hier: Artikelen.
--> Praat ook mee op het X-Factor Forum!

Vind jij Lisa, Rachel en Jamal terechte finalisten? Reageer!

Reageren