X-Factor: Exit Rev 'n Ros

Vorige week werd publiekslieveling Irma weggestuurd en ook de X-Factor liveshow van deze vrijdagavond had een nogal verrassende uitslag: Eric van Tijns Rev 'n Ros moesten het strijdtoneel verlaten.

En dat terwijl Rev 'n Ros voorafgaand aan de liveshows van door veel mensen als een van de favoriete acts voor de finale werd beschouwd. Een ding is zeker: aan hun optreden (The way you make me feel) van Michael Jackson zal het vast niet gelegen hebben.

Sing-off
Het thema was 'pop-icons', wat betekende dat er verschillende liedjes van Michael Jackson, Madonna en Whitney Houston voorbijkwamen. Uiteindelijk kregen Jamal (hij zong Cry me a river van Justin Timberlake) en Rev 'n Ros de minste stemmen van het publiek. Zij moesten hun liedje overdoen in de sing-off.

Ware artiesten
Toen was het aan de X-Factor-jury om een oordeel te vellen. Uiteraard kozen Stacey Rookhuizen (Jamal) en Eric van Tijn (Rev 'n Ros) ieder voor hun eigen acts. Vervolgens was het woord aan Gordon: "Rev 'n Ros zijn ware artiesten, maar de laatste twee shows was het wat minder. Jamal, ik ben fan van jou en je stem. Je bent nog maar zestien, wat moet dat nog allemaal worden met je? Ik kies voor jou."

Sportief
Deze keer was het aan Angela Groothuizen om met haar stem de doorslag te geven. "Ik kan zeggen: 'ik ga voor de jeugd', maar zo ligt het niet. Hij wordt iedere week beter. Daarom kies ik voor Jamal." En daarmee viel het doek voor Rev 'n Ros, maar de heren reageerden sportief. "Natuurlijk zijn we teleurgesteld en vinden we het jammer dat we niet door zijn, maar we gunnen het Jamal ook. We gunnen het ze (de andere finalisten, red.) allemaal."

Bekijk hier het optreden van Rev 'n Ros:

Extra:
-->
Alles over dit programma vind je op de Populaire TV-pagina van X-Factor.
--> Meer nationaal en internationaal entertainmieuws vind je hier: Artikelen.
--> Praat ook mee op het X-Factor Forum!

Heeft Angela Groothuizen Eric met gelijke munt terugbetaald nu ze Rev 'n Ros naar huis heeft gestuurd? Wat vind jij?

Reageren