X Factor-jurylid Candy Dulfer stiekem getrouwd?

Candy Dulfer doet in een interview nogal geheimzinnig over haar bruiloft. Sowieso blijft deze buiten de spotlights en wellicht is ze al getrouwd. “Het zou zo maar kunnen”, aldus Dulfer.

Wanneer het X Factor-jurylid Candy Dulfer gaat trouwen zal nieuwsgierig Nederland niet te weten komen volgend Dulfer. En wellicht is ze al lang getrouwd. “Het zou zomaar kunnen. Nederland zal het niet merken als ik trouw”, zo vertelt ze in het AD. Heel gek zou dat niet zijn, want in 2010 werd Candy al ten huwelijk gevraagd door haar 28-jarige vriend Béla Szenasi.

Béla is bang voor X Factor

Verder gaat het de blonde saxofoniste allemaal aardig voor de wind, ze doet het goed in X Factor en er komt zelfs een nieuw seizoen. Toch was haar vriend wel wat bezorgd om haar X Factor-avontuur. “Hij woonde de voorrondes bij en ging direct naar huis toen ik boe-geroep over me heen kreeg na het wegsturen van een talent", vertelt de blondine. “Hij vond dat naar om te zien, was bang dat ik me dat vreselijk zou aantrekken. Maar dat valt mee. Uiteindelijk krijg ik vooral positieve reacties.”

Candy twijfelde zelf ook

Ook had de blondine zelf ook wel haar bedenkingen. “Ik was heel bang dat ik te saai zou zijn voor zo'n soort programma”, zegt ze. Gelukkig is ze helemaal niet saai en kan ze haar ding doen. “Rustig in mijn stoel blijven zitten naast Gordon, die lekker knettergek doet. Gelukkig maar, want acteren en liegen kan ik absoluut niet.”

Reageren