X Factor-kandidaten gaan aan de bak in de workshops

Vrijdagavond gaan de kandidaten van X Factor flink aan de bak, ze moeten zich ontwikkelen en hoe kan dat beter dan in de bekende workshops.

Het lijkt ongelooflijk, maar na alle talentenjachten die we de afgelopen jaren hebben gezien, blijkt er nog steeds meer dan genoeg zangtalent rond te lopen in Nederland. Coaches Angela Groothuizen (jongens), Candy Dulfer (26+), Ali B. (meisjes) en Gordon (groepen) wisten niet wat ze hoorden tijdens de audities van dit vijfde seizoen. Ze zochten alle vier de tien beste talenten uit en hun pupillen beginnen deze week aan de workshops.

Zware tijden voor de coaches en kandidaten

De komende twee weken krijgen de kandidaten en de coaches het erg zwaar, want bij elke categorie wordt het aantal teruggebracht van tien naar twee. In totaal gaan slechts acht acts door naar de liveshows. De finale van X Factor 2013 is op vrijdag 5 juli. De uiteindelijke winnaar krijgt een auto en een platencontract, maar dan nog is je kostje natuurlijk niet gekocht. Van de laatste winnares van X Factor, Rochelle Perts, hebben we sinds 2011 nog maar bar weinig vernomen. Eens zien of het dit jaar anders gaat.

Reageren