X-factor verplaatst voor 'Apeldoorn'

RTL 4 staat vrijdagavond vanaf 19.30 uur in het teken van de herdenking van het Koninginnedagdrama in Apeldoorn. Dat heeft nogal wat gevolgen voor de programmering van de zender. De live finale van X-factor schuift een dag op en vindt nu plaats op zaterdag 9 mei.

Erland Galjaard, programmadirecteur van RTL 4: "Wij vinden het niet gepast om op een avond dat Nederland herdenkt en rouwt een uitbundige liveshow te brengen. Om die reden passen we de programmering op vrijdagavond aan en besteedt RTL 4 ruimschoots aandacht aan de herdenkingsdienst."

RTL Nieuws
RTL Nieuws zal op vrijdag veel extra aandacht schenken aan de herdenking en de actuele ontwikkelingen rond de gebeurtenissen op Koninginnedag.

Om 20.00 uur start een speciale uitzending van RTL Nieuws waarin ook live wordt overgeschakeld naar Apeldoorn. De complete uitzending wordt niet onderbroken door reclame.

Goede tijden
De vrijdagaflevering van Goede tijden, slechte tijden wordt direct na de aflevering van donderdag 7 mei uitgezonden.

Extra:
- Al het tv-nieuws op Televizier.nl >>
- meer kijktips vind je hier >>


Nog geen lid?
Leden kunnen hier inloggen om te reageren. Nog geen lid van Televizier.nl? Het is gratis en je krijgt er veel voor terug. Hier kun je je snel aanmelden!

Reageer!
Wat vind jij van dit eerbetoon aan de slachtoffers van de ramp en aan de aandacht die er voor de herdenking is?

Reageren