Xander: de casanova van 71 graden Noord

Als er iemand is die het tijdens 71 graden Noord - naast het overleven in de kou - druk had met andere "activiteiten", dan is het wel Xander de Buisonjé. Volgens teamgenoot Stijn Peters vielen alle vrouwen als een blok voor de zanger.

In een interview met Zij Online vertelt de Vlaamse Stijn dat Xander zijn reputatie eer aandeed."Alle vrouwen vallen in katzwijm voor die man. Hij huppelt van vrouw naar vrouw en amoureuze trouw zal nóóit in zijn woordenboek staan", aldus Stijn.

Aandacht
Vooral Anne-Marie Ilié, Miss Belgium Beauty, was onder de indruk van de onweerstaanbare zanger. Stijn:"Ze was gewoon niet bij Xander weg te slaan en hij liet zich haar aandacht welgevallen, 't was op de duur echt gênant. Iedere keer als er teams moesten worden samengesteld, kozen zij elkaar". Dat leidde zelfs tot spanningen binnen de groep.

Wendy
Maar volgens Stijn heeft de slopende expeditie naar de Noordkaap Xander toch wel een beetje veranderd.Op een dag biechtte Xander huilend op dat hij in zijn dromen zichzelf weer bij Wendy zag. Samen voor hun zoontje zorgen".Dat is dan wel weer pech voor Anne-Marie. Stijn."Zij liep in Noorwegen rond met een blik van: 'ik heb de man van mijn leven gevonden!"

Meer over:

Reageren