Yolanthe als heksje in ‘Flikken Maastricht’ - Achtergrond

Weet Yolanthe Sneijder-Cabau in haar rol van schoolmeisje meer van de moord op een lerares? De aflevering stamt alweer uit 2010.

Ze was tijdens de opnamen wat jonger dan nu, 24 jaar, maar het getuigt toch van acteertalent dat ze op geloofwaardige wijze een schoolmeisje van 16 kon spelen in Flikken Maastricht. Zelf vond Yolanthe dat ze nog best voor een tiener kon doorgaan. „Als je geen hakken, sieraden en make-up draagt, lijk je al meteen jonger”, zei ze. Niemand zag volgens haar het verschil ‘als je dan tussen meisjes staat die echt van die leeftijd zijn’.

Heskenrituelen

In de herhaling van deze aflevering uit 2010 kunt u nog eens kijken hoe Yolanthe het er vanaf brengt. Ze speelt de rol van Elke, een van de leerlingen uit de klas van een lerares Nederlands die onder mysterieuze omstandigheden om het leven is gekomen. Elke blijkt veel af te weten van heksenrituelen...

Yolanthe Sneijder-Cabau

Van achteren heette Yolanthe toen nog Cabau van Kasbergen omdat ze nog niet was getrouwd met Wesley Sneijder. Dat gebeurde een maand na de uitzending, op 7 april 2010. Sindsdien heet ze Yolanthe Sneijder-Cabau. 

Meer over:

Reageren