Yolanthe doet TROS TV Show

Yolanthe Cabau van Kasbergen gaat een jongerenversie van de TROS TV Show presenteren. De originele TV Show is een kijkcijferkanon dat gepresenteerd wordt door Ivo Niehe.

Nu gaat Yolanthe dus een jongerenversie van het programma maken. De eerste aflevering van Yolanthes TV Show Op 3, zoals het programma gaat heten, is in het voorjaar van 2011 te zien op Nederland 3.

Bewijs
De TROS maakte dat donderdag bekend. Volgens Ivo Niehe is Cabau van Kasbergen bij uitstek geschikt voor een personalityshow als de TROS TV Show.

"Het definitieve bewijs daarvan kregen we tijdens de inmiddels afgemonteerde, zeer geslaagde eerste proefuitzending", liet de presentator weten.

Durf
Het idee voor een jongerenversie van de show ontstond toen een cameraploeg van Niehe Yolanthe een reportage zag maken over kindermisbruik. "Haar durf, inzet en de manier waarop ze met de jonge, tot prostitutie gedwongen meisjes sprak, verraste me niet alleen, maar maakte ook indruk", vond Niehe.

De presentator denkt dat Yolanthes show een groot succes wordt. "Yolanthe heeft in haar manier van optreden en interviewen iets absoluut authentieks", zegt Niehe, "en – niet overbodig om een Op Reis-achtig programma tot een succes te maken – ze is ambitieus, leergierig en oprecht geïnteresseerd in haar gasten."

Reageren